Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

12 πραγματικοί άνθρωποι που μοιάζουν με Cartoon!


Πρέπει να το δείτε! Οι ομοιότητες είναι εκπληκτικές...




Πριν την ταινία ήταν ένα ακόμη σπασικλάκι της εφηβείας. Τώρα, είναι ο πραγματικός σωσίας του Αλφρέντο Λινγουϊνι της ταινίας «Ρατατούης» . Η ομοιότητα είναι εκπληκτική!



Γνωρίστε τον πραγματικό Popeye. Το ονομά του είναι Moustafa Ismail και κατέχει το Ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο δικέφαλο (31 ίντσες)



Η Ντόρα η Εξερευνήτρια στην πραγματική ζωή: Δεν δείχνει να το διασκεδάζει!



Θα μπορούσε αυτός να είναι ο BEAVIS;



Η Meg από το Family Guy



Μπορεί να σας εκπλήσσει ή να σας φαίνεται αστείο, αλλά είναι αλήθεια: ο δημοφιλής “Σρεκ” υπήρξε στην πραγματικότητα! Το τερατώδες σε σχήμα κεφάλι του σχεδιάστηκε κατά το πρότυπο ενός αληθινού ανθρώπου, του Μόρις Τιλιέτ, ο οποίος ήταν πανέξυπνος, μιλούσε 14 γλώσσες, ενώ ήταν ποιητής και συγγραφέας.

Ο Τιλιέτ γεννήθηκε το 1903. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας εμφάνισε μια σπάνια ασθένεια, την ακρομεγαλία, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν ανεξέλεγκτα τα κόκαλά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παραμόρφωση του σώματός του και την μετατροπή του σε ένα “freak show”. Κι αν νομίζετε ότι πτοήθηκε, ξανασκεφτείτε το! Αντί να τον πάρει από κάτω, πήγε στις ΗΠΑ εκμεταλλευόμενος την κατάστασή του και έγινε επαγγελματίας παλαιστής με το ψευδώνυμο «το τερατώδες φρικιό του ρινγκ».



Για ορισμένες πριγκίπισσες, τα παραμύθια υπάρχουν.



Ο Peter Griffin από το Family Guy.



Τα πιο διάσημα αδέλφια στον κόσμο.





πηγή! asudotoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου