Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Φερέιρα: «Παίζετε σαν χεσμένοι»!


Απίστευτος «εξάψαλμος» από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του Τριφυλλιού για την απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μάλαγα. «Θα ξεφτιλιστούμε» είπε μεταξύ άλλων.

Ομιλία – σοκ από τον Πορτογάλο τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στο ημίχρονο του αγώνα με την Μάλαγα για το Europa League, όπου σύμφωνα με τη εφημερίδα Live Sport o προπονητής του Τριφυλλιού χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς προκειμένου να αφυπνίσει τους παίκτες του.

Τι είπε λοιπόν στα αποδυτήρια του «Ροσαλέδα»; Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αφού πρώτα ζήτησε να είναι όλοι παρόντες, άρχισε λέγοντάς τους στα αγγλικά: «Παίζετε σαν χεσμένοι», και πρόσθεσε: «Δείχνετε φοβισμένοι και ο αντίπαλος το καταλαβαίνει με την πρώτη ματιά. Δεν έχετε λίγο κουράγιο μέσα σας; Επιτέλους διάβολε, βγάλτε ψυχή και πάθος!

Αυτό ήταν που θα δίνατε τον καλύτερό σας εαυτό; Η εικόνα σας είναι θλιβερή και ντροπιαστική για την Ιστορία του Παναθηναϊκού. Ακόμα σε διακοπές βρίσκεστε. Κοιμόσαστε μέσα στο γήπεδο και αν συνεχίσετε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο θα ξεφτιλιστούμε!

Το δεύτερο ημίχρονο θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο. Σας έχω δείξει τα πάντα για τη Μάλαγα. Ό,τι κάνει σήμερα σας το είχα επισημάνει. Αλλά εσείς δεν έχετε εδώ το μυαλό σας...».

Οι φωνές του Φερέιρα ξεπέρασαν κατά πολύ τους τοίχους των αποδυτηρίων, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε τεχνικές παρατηρήσεις και εντολές τονίζοντας: «Πρέπει να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα με υπομονή. Θέλω συμμετοχή από όλους σε αυτό. Η μπάλα να περνάει από τον Κατσουράνη και τον Βιτόλο στο Λάζαρο και τον Σισοκό, να ανέβουν τα μπακ πιο ψηλά. Να πιέσουμε τη Μάλαγα. Μπορούμε να βάλουμε γκολ και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Αρκεί να το πιστέψετε».

Πάντως, μάλλον έπιασαν τόπο οι φωνές του Φερέιρα, αφού οι «πράσινοι» βγήκαν βελτιωμένοι στην επανάληψη, παρά το γεγονός ότι τελικά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου